28 Ekim 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *13*

Yorgun argın bir merhaba :) Evet bugün, yarının 29 Ekim olması nedeniyle zaten yarım gün olan mesaimiz tüm gün tatil edilince ben, erkek arkadaşım ve yakın iki arkadaşımla birlikte Büyükada'ya gittik ve az önce girdik kapıdan. Hemen haftanın instagram fotoğrafını ve yazısını paylaşayım istedim. Yüzlerce fotoğraf var elimde yine ama bugünkü gezimizin, bir ilk çektiğim fotoğraflardan bir de son çektiğim fotoğraflardan birini paylaşım istedim...
 
Büyükada ile ilgili bol fotoğraflı bol bilgi içerikli yazılar için diğer gezi bloguma buraya tıklayarak uğrayabilir, hatta buraya tıklayıp Bumerang ödülleri için bana oy vererek destek olabilirsiniz :) Instagram üzerinden takipte olmak içinse buraya lütfen. Haftaya yine güzel güzel tatlı tatlı fotoğraflar da görüşmek üzere *.*

26 Ekim 2013 Cumartesi

Spor şıklığı Tchibo'da

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri. Peki Tchibo’nun hikayesi nasıl başladı?

Önce kısa bir özet geçelim. 1949 yılında Max Herz ve Carl Tchilling posta yoluyla kahve satma fikriyle çıktı yola. Kahve yanında kahve kaşığı gibi küçük hediyeler yolluyorlardı aynı zamanda. Bu küçük hediyeler mevzuat gereği yollanamayınca onlar da düşük bir ücret karşılığı bu ürünleri satmaya başladı ve gıda dışı sektöre girişin ilk tohumları atılmış oldu. Tchibo, kahve satışlarına devam ederken 1973 yılında farklı konseptlerde gıda dışı ürünleri mağazalarında satmaya başladı ve dünyada eşi benzeri olmayan bu yeni iş modeliyle büyük başarı yakaladı.  Hepimizi cezbeden ve her hafta yenilenen Tchibo ürünleri hayatımıza girdi böylelikle.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Rengarenk şallar, şık ve rahat tozluklar, saatler, küpeler, takılar, daha neler neler... Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor ama tüketiciler kendi evlerinde de Tchibo ürünlerini acımasız testlere sokuyor ve Tchibo ürünleri tüketici testlerinden de başarılı sonuçlarla çıkıyor. Tchibo ürünlerinin kalitesine bir kez daha inanmış oldum böylece.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Spora Gidiyoruz. Eğer “Bu havada da spor yapılmaz ki canım, yağmur çamur!” diyenlerdenseniz, bahanelerinizi bir kenara bırakın çünkü “Spora Gidiyoruz” temasında her hava koşulunda spor yapmanız için size gerekecek birbirinden farklı, son moda ve uygun fiyatlı ürünler var. DryActive Plus malzeme ürünler, terin üstünüzde kurumasını engelleyecek, ecorepel® malzeme ise yağmurda koşarken sizi su damlalarından koruyacak. En doğru koşu ayakkabıları ve moda aksesuarlar ile de setinizi tamamlarsanız, yağmur çamur demeden koşmaya hazırsınız!

Spora Gidiyoruz temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama spora giderken de şıklığından ödün vermeyenlerdenseniz içinizi açacak ve sizi spora heveslendirecek son moda ürünleri bu temada bulabilirsiniz.

Malum, havalar soğuk. Bu haftaki temada spora giderken de kıyafetlerinizle kombine ederek de giyebileceğiniz son moda bir Kapüşonlu Termal Mont var. Fosforlu sarı ve siyah, pembe ve siyah renk seçenekleriyle her ikisi de son derece şık. Tchibo erkekleri de unutmamış, onlar için de göğüs üstündeki sportif detaylarıyla çok şık bir Rüzgar Korumalı Koşu Montunu temaya eklemiş. Koşuya başlamadan önce reflektörlü bant setine muhakkak göz atın. Siyah ve fosforlu sarı renklerdeki bantlarla çok daha sağlıklı spor yapacak ve şık görüneceksiniz. Spor yaparken en önemli şeylerden biri de su içmek. “Öyle 1,5 litrelik su şişesiyle karizmamı çizdiremem” diyorsanız, bu temada çok şık ve hijyenik bir su matarası bulabilirsiniz.

Spora Gidiyoruz temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr ‘ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Ekim 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *12*

Dokuz günlük uzuuun bir bayram tatilinden sonra hepinize yeniden merhaba. Bir çoğumuzda bugün Pazartesi sendromu tavan yapmış durumda. Mutlaka işini özleyip Pazartesi olduğuna sevinenler de vardır ama azınlıkta olmalarını umuyorum :) Bu pazartesinin instagram fotoğrafı düne ait. Tatil bitti, yarın işe kim gidecek ya düşüncesiyle dolu olan zihnimi biraz oyalamak için oyun oynuyordum dün ve bu fotoğrafı çektim...
Biz erkek arkadaşımla birlikte oynuyoruz bu oyunu. Iphone ve Ipad üzerinden oynuyoruz fakat sanıyorum Android versiyonu da var. İsmini belki biliyorsunuzdur Clas of Clans. Köy kurup iksir ve altın çıkartıp diğer köylere saldırıyorsunuz falan :) Bir de oyunda klanlar var, grup kurup klan oluyorsunuz. Başarılı olan 3 klana ödül var vs. Oynaması ve mantığı kolay, boş zaman eğlencesi işte :) Oynuyor musunuz, oynuyorsanız kaçıncı seviyede hangi ligdesiniz bilgi verirseniz belki birbirimizi bulabiliriz oyunda da :) Bayram dönüşü 16 saat süren yolculuğumuzda da zamanın geçmesini hızlandırdı bu oyun. Gezilerimiz hakkında bilgi almak için diğer bloguma buraya, instagram üzerinden takip etmek içinse buraya tıklayabilirsiniz. Gelecek Pazartesi farklı instagram fotoğraflarında görüşmek üzere...

17 Ekim 2013 Perşembe

MEMLEKET HAVASI

Instagram'dan takip edenler bilir, Salı gününden beri memleketimde Nazilli'de anneannem ve dedemin yanındayız anneciğimle birlikte. Neler yapıyoruz burada diye sorarsanız, dün anneannemin köyüne zeytin toplamaya gittik. Gitmişken bir biber tarlasına daldık biraz da biber topladık. 2-3 saat durmamıza rağmen anladım ki bu işler hiç bana göre değil, yorgunluktan öldüm :)
 
O yorgunluğun üstüne eve gelip biraz dinlendikten sonra akşam da incir ceviz ziyafetimiz vardı. Egeliler bilir. Seven var mı aranızda? :)
Dünü böylece sonlandırdıktan sonra bugün de annemle market alışverişine gittik. Market alışverişini bitirip eve girmiştik ki yağmur indirdi. Kıl payı kurtulduk ıslanmaktan :) Bu da evin önündeki portakal ağacı ve yağmur...
                
Yağmur aralıklarla yağmaya devam ediyor. Yağmur yağarken biz de evde anneannemle kurabiye yaptık, muhabbete dalıp biraz yaktık ama :) mis gibi Madran gazozuyla içtik :))
Buraya ne zaman gelsem kilo alırım zaten. Şimdi de oturduk çekirdek çitleyeceğiz :) yarın öğlen dönüş yoluna geçiyoruz. Bakalım kaç kilo almış olarak İstanbul'a varacağım. Yarın yolculuk ertesinde görüşmek üzere :)

15 Ekim 2013 Salı

BAYRAM OLA ŞEN OLA!

Merhabalar. Dünkü uzuuun yolculuğumuzdan sonra nihayet sabah saat 04:00 civarında Nazilli'ye vardık. Biraz uyuduk, uyandık. Ben uyandığımda kurbanlık çoktan kesilmişti, her ne kadar karşı olsam da :( İçim biraz buruk da olsa anneannemin, büyükbabamın yanında olmak güzel. Tıpkı eski günlerde olduğu gibi. Hava da çok güzel, şansımıza demeyeceğim çünkü zaten hava burada hep güzel :) Kısaca keyfim oldukça yerinde. Umarım hepinizin bayramı benimki gibi huzurlu ve mutlu geçiyordur...

14 Ekim 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *11*

Yine ismine yakismayan bir pazartesi ile karsi karsiyayiz :) Tatil olması ve hatta Bayram arefesi olması nedeniyle bu Pazartesi diğer Pazartesilerden oldukça farklı. Bir çok insan İstanbul'dan Cuma gününden kaçtı biliyorsunuz ki, biz son anda karar vediği için bilet bulamayıp sona kalanlardanız. Neyseki zor da olsa Pamukkale turizmden bilet bulduk, İstanbuldan Nazilli'ye yolculuğumuz başladı. Şu an tam olarak feribottayız :) Madem tatile gidiyorum, memleketime, öyleyse bugünkü instagram fotoğrafları tatil ve yolculuk konulu olsun :)
  
 
Bizim yolumuz oldukça uzun. Biz yoldayken diğer bloguma göz atabilirsiniz. Bunun için buraya tıklayabilir, instagram üzerinden takip etmek içinse buraya tıklayabilirsiniz. Gelecek hafta pazartesi günü yeni instagram fotoğraflarında görüşmek üzere...

TAVAN ARASINDAKİ BUDA - KİTAP DEĞERLENDİRMESİ

İki gün önce kırtasiye malzemesi almak için girdiğim bir kitabevinde dev raflar arasında farkettim bu kitabı. O kadar kitabın arasında farketmemi sağlayan şey tabiki de kitabın etkileyici kapağıydı. Valizin üstünde duran kırmızı şemsiye dikkatimi çekti ilk olarak, henüz kitabın kapağını açmadan bile kitabın içinde acı ve üzüntülerin varolduğunu hissettim. Uzun zamandır ilk defa bir kitapla içeriğini bile bilmeden böyle bir bağ yakaladım açıkçası. Kitabın arkasındaki açıklama şöyle diyor:

"Kocalarımızı ilk gördüğümüzde onları kesinlikle tanıyamayacağımızı bilmiyorduk. Bize gönderilen fotoğrafların yirmi yıl önce çekildiğini bilmiyorduk. Bize yazılan mektupların kocalarımız değil, mesleği yalan söyleyip gönülleri fethetmek olan, güzel el yazılı kişiler tarafından yazıldığını bilmiyorduk. Suyun ötesinden isimlerimizle bize seslenildiğini ilk duyduğumuzda birimizin eliyle gözlerini kapatıp arkasını döneceğini ama diğerlerimizin başlarımızı öne eğip kimonolarımızın eteğini düzelterek sakin ve ılık güne adım atacağını bilmiyorduk. Burası Amerika, diyecektik kendimize, endişelenmeye gerek yok. Ve yanılmış olacaktık."

Açıklamayı okuduğumda kitabı satın almak için daha da isteklendim ve aldım tabiki. Eve geldiğimde ilk boş vaktimde kitabı okumaya başladım ve bir günde de bitirdim zaten. Kitap Japonya'dan San Francisco'ya yanlış bilgiler verilerek gönüllü olarak getirilen gelinleri ve gerçek Amerikan rüyasını anlatıyor. Kitabın yazarı Julie Otsuka, New York'ya yaşıyor ve bu kitabıyla 2011 yılında National Book Award'da finale kalmış. Kitap öyküsel anlatımının yanı sıra belgesel niteliği de taşıyor. Gerçekten yürek burkan, etkileyici bir hikaye.

12 Ekim 2013 Cumartesi

BOL BOL ÖDÜLLÜ ÇEKİLİŞ

Son ödüllü çekilişimizden sonra, yakınlarda çekiliş yok mu sorularıyla karşı karşıya kalmıştım. Madem bu kadar istiyorsunuz yapalım bir çekiliş daha dedim ve bir öncekinden daha da bol hediyeli çekilişimle yine karşınızdayım :) Bu ödül işi gitgide büyüyor bakalım sonu ne olacak :) Evet öncelikle hediyelerimize topluca bir göz atalım...
Hediyeleri seçerken herkese uygun bir şey olsun diyerek yola çıkıyorum. Yani bir erkek de katılıp kazansa en azından kitapları okuyabilir :) Okumayı ve kitapları ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuzdur artık. Bu nedenle çekilişimdeki ilk hediyeler herzaman kitaplar. Bu çekiliştekiler de NTV Yayınlarının Cahiller Kitabı ve İkinci Cahiller Kitabı...
Kitaplardan sonra hediyemiz geçen çekilişte de çok beğenilen Çin'den aldığım saat ve yine çok beğenilen Şirine kulaklık...
Ve bakımına düşkün bayanlar için, Nail sticker, Flormar Light summer oje ve Nuxe Body mini boy.
Ödüller böyle, umarım beğenmişsinizdir. Bu çekilişte sizleri çok uğraştırmayayım diye düşündüm ve şartları çok az tuttum. Şartlar şöyle:

Zorunlu şartlar:

- Öncelikle blogumun takipçisi olmalısınız. Sol üst köşede "Bu siteye katılın"yazısından ve onun altındaki "Follow my blog with Bloglovin" yazısına tıklamalı ve takibe almalısınız. 
- Diğer blogum olan Gidip Görmeli nin takipçisi olmalısınız. Üstte anlattığım şekilde :)
Facebook sayfamızı beğenmelisiniz.

Şartlar bu kadar basit. Şartları yerine getirdikten sonra bu postun altına iletişim bilgilerinizi bırakırsanız çekilişe katılmaya hak kazanmış olursunuz. Çekiliş random.org üzerinden yapılacak ve çekiliş için son katılım tarihi 10 Kasım 2013

Blog yazarıysanız biliyorsunuzdur 11 Kasım günü Bumerang Blog ödülleri finale kalanlar da açıklanacak. Aynı gün biz de kazananı açıklamış oluruz diye düşünüyorum. Bu arada bu blogumla değil ama diğer gezi blogumla ben de o yarışın içindeyim. Eğer destek olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. (Oy verirken cep telefonu numaranızı istemesinin nedeni adaletli bir oylama olması için. Kesinlikle numaranız kimseyle paylaşılmıyor ve bu işlem ücretsiz

İşinizi daha da kolaylaştırmak için bu sayfanın sağ üst köşesine oy vermeniz için buton ekledim. Gerisi size kalmış artık :)

Hepinize bol şans diliyorum. Sevgiler...

10 Ekim 2013 Perşembe

WATSONS BAYRAM ALIŞVERİŞİM

Sanıyorum Watsons'daki Bayram indirimini duymayan kalmamıştır. 9-14 Ekim arasında bir çok üründe %50'ye varan indirim var, eğer hala haberi olmayan varsa bu fırsat kaçmaz. Ben de birkaç gündür Facebook üzerinden bayram indirimiyle ilgili olarak paylaşılanları takip ediyorum. Biliyorum ki bayram indirimini hepimiz böyle bekledik :)
İndirim albümü paylaşıldığında, son dönemlerin benim için en popüler markası olan Rimmel'i gözüm aradı hemen. Bütün markalarda tatmin edici indirimler var fakat Rimmel'in %50 indirimi beni daha bir mutlu etti. Oje düşkünlüğüyle tanınan ben, keşke ojelerde de indirim olsaydı diye düşünmeden geçemedim :) Dün indirimin ilk günü, işten çıkar çıkmaz Watsons Bahariye şubesine koştum. Ve indirimden bol bol yararlandım :) Fiyatlar gerçekten inanılmaz derecede uygun. İyi ki indirim ayın 1'ine denk gelmedi, sanırım bütün maaşımı orada bırakabilirdim :) İşte benim seçtiklerim...
 
Sırasıyla ürün ve indirimli fiyatları ise şöyle:

* Neutrogena Siyah nokta temizleyici , İndirimli Fiyatı: 10 TL
* Loreal Paris Allık, İndirimli Fiyatı: 28 TL
* Rimmel Light BB krem, İndirimli Fiyatı: 8 TL
* Maybelline Color ruj, İndirimli Fiyatı: 12 TL
* Rimmel Waterproof maskara, İndirimli Fiyatı: 5 TL
* Rimmel 60 seconds oje, (İndirimde değil) 4 TL
* Rimmel Wow Lash maskara, İndirimli Fiyatı: 5 TL
* Rimmel I love lasting oje, (İndirimde değil) 3,5 TL

Bu kadar ürün toplamda sadece 80 TL tuttu, normalde sadece allığın 48 TL olduğunu düşünürsek bu indirim gerçekten kaçmaz :) Düşünüyorum şimdi bir eksiğim var mı diye, malum indirim daha 4 gün daha devam edecek. Eğer sizin de ihtiyaçlarınız varsa kaçırmayın derim :) Ürün deneyimlerimle ilgili yazılar da çok yakında burada olacak...

8 Ekim 2013 Salı

INSTAGRAM FOTOĞRAFLARIMIZ MAGNET OLSUN!

Tutkulu bir instagram kullanıcısı olduğumu blogumu takip edenler zaten biliyordur. Her hafta pazartesi günü yayınladığım Instagram günlüğü yazılarıma buradan ulaşabilir, beni Instagram üzerinden de takip etmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
Evet, şimdi gelelim postun asıl önemli kısmına. Instagramdaki fotoğraflarımı buzdolabımdaki magnet koleksiyonuma eklemeyi her zaman çok istemiştim. Bugün internette gezinirken yeni bir yöntem keşfettim ve sizinle de paylaşmak istedim. Öncelikle malzeme listesi:
* Tabiki de bir Instagram hesabı :)
* Photoshop veya bilgisayarınızda yüklü bir görüntü işleme programı (İnternette bir sürü ücretsiz program da var)
* Makas 
* Mıknatıs Bandı
Malzemeler böyle, yapımı ise oldukça kolay. Öncelikle magnet haline dönüştürmek istediğiniz fotoğrafları bilgisayarınıza yükleyin. Photoshop veya benzeri bir programda 15x10 cm boyutunda ve 300 dpi çözünürlükte bir belge oluşturun. Fotoğraflarınızdan biri Photoshop da açıp açtığınız belgeye uygun olacak şekilde boyutlandırın. Seçtiğiniz diğer fotoğrafları da aynı boyuta getirip ekleyin ve fotoğraf kağıdına çıktı alın. Eğer evde printerınız yoksa yada fotoğraf kağıdınız yoksa en yakın fotoğrafçıdan da böyle bir talepte bulunabilirsiniz. Aldığınız fotoğraf çıktısını her fotoğraf ayrı olacak şekilde kesin ve arkasına mıknatıs bandından yapıştırın.
Magnetiniz hazır bile, artık buzdolabınızı süsleyebilir :)


*Design Sponge

7 Ekim 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *10*

Çok yoğun, stresli ama güzel, ılık havalı bir Pazartesi'den merhaba :) Normalde bu yazı serisini Pazartesi günü sabah saat 10:00 civarı yayınlasam da bugünün stres ve yoğunluğu nedeniyle bu saate kaldı, affedin bir kerelik. Bu haftanın Instagram fotoğrafı diğer gezi bloguma ait bir fotoğraf.
Fotoğraftaki mini minnacık kısımdan da anlayacağınız üzere Nisan ayında Garanti Bankasının açtığı bir yarışmada Instagram dalında 1. olduk ve İtalya tatili kazandık :) Biz ayrılamayız temalı fotoğraf yarışmasını erkek arkadaşımla çekilmiş fotoğraflarımızdan yaptığım kolajla kazanıp yine ayrılamadığımızı kanıtlayıp tatile de birlikte gittik :) İtalya'da başımıza neler geldi, Napoli Ve Floransa'da nereleri gezdik, neler yaptık, neler yedik merak edenleriniz varsa diğer bloguma, buraya tıklayabilir. Instagram üzerinden takip edip bir çok konuda önceden haberdar olmak isteyenlerse buraya tıklayıp, takibe alabilir. Haftaya yine bir instagram fotoğrafında buluşmak üzere :)

5 Ekim 2013 Cumartesi

İç Giyim Hiç Bu Kadar Mükemmel Olmamıştı!

Penti’nin 2013/2014 Sonbahar-Kış İç giyim Koleksiyon’unda rahatlık ve şıklık ön planda Penti bu sezon iddialı bir iç giyim koleksiyonuna imza atıyor. Tüm vücut ve beden ölçülerine uygun, kadınların beklentileri düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış koleksiyonda mükemmel sütyene kavuşmak artık mümkün!
Penti’nin 2013-2014 Sonbahar/Kış iç giyim koleksiyonunda yer alan sütyenler rahatlığı ile kolay bir kullanım sağlıyor, push up etkisiyle istenilen göğüs ölçüsüne kavuşturuyor, renk, desen ve model zenginliği ile kadınları feminenlik ve modernlikle buluşturuyor.
Basic renklerin yanı sıra sezonun moda renkleri olan mürdüm, yeşil, mor, gri ve bej renklerinin hâkim olduğu koleksiyonda straplez, balkonet kesim, üçgen ve push-up etkili modeller dantel, tül ve taş detaylarla zenginleşiyor.
Her kadının ihtiyacına göre tasarlanan sütyenlerde; dik tutma etkisiyle Beauty, Lotus, Coctail, Crush , Fresh ve Juliet modeller, toparlama etkisiyle Marwel, Jolie ve Glow; hacim etkisiyle Juliet, Explore, Sydney, Wowbra, Wowbra Lace, Pop; maximum rahatlık etkisi ile Day&Night, Sensation, Flexbra öne çıkıyor.
“Penti Day&Night” ile rahat hissediyorum
Kadınlara günün her saati konfor ve güzelliği bir arada sunan Penti’nin her kadının vücut kıvrımlarına uygun olarak tasarladığı inovatif bir ürün olan “Penti Day&Night” sütyen “24 saat süren konforu” vaat ediyor. Günlük hayattan özel davetlere giysilerin altından mükemmel görünüm sağlayan “Penti Day&Night” kadınların gün boyunca rahat bir nefes almasını sağlıyor. Bu özel sütyen, yumuşak dikişsiz mikrofiber kumaşı, çift kat kanatları, ince ped askıları ve vücuda oturan kalıpları sayesinde mükemmel bir konfor sunuyor. Kadının rahatlığı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan sütyende balenler istenirse çıkarılabiliyor. Elastik hazır kapları sayesinde göğsü maksimum destekliyor ve göğüsün yuvarlak durmasını sağlıyor.
“Penti Wowbra” ile farklı hissediyorum
Gün boyunca enerjik olmak isteyen ama aynı zamanda kadınsılığını da vurgulamak isteyenleri de unutmayan Penti’nin yeni koleksiyonunda bulunan “Penti Wow Bra” sütyen tasarımı, 3’lü push up etkisi ve ekstra destekleyici ped özelliğiyle göğüsü iki beden büyütüyor. “Penti Wow Bra” sütyenler; yumuşak ve pürüzsüz mikro-fiber kumaşı ve elastik hazır kapları sayesinde göğüse mükemmel uyum ve destek sağlıyor. 
Penti Lotus Leopar”, “Penti Explore Leopar” ile vahşi hissediyorum
Leopar deseniyle şık ve vahşi bir görünüm sunan sütyenler dış giyime olduğu kadar iç giyime de özen gösterenlerin tercihi oluyor.
Straplez kesimi, çıkarılabilir askısı, kaymayı önleyen silikon bantlarıyla göğsü mükemmel kavrayan desteksiz sütyen “Penti Lotus Leopard” gömlek ve ceket içine giyildiğinde farklı bir şıklık yaratıyor. Leopar deseni dantelle tamamlayan “Penti Explore Leopard” sabit askılı olup, destekli olma özelliğiyle göğüslere ayrı bir dolgunluk katıyor.
“Penti Chic” ve “Penti Juliet “ ile şık  hissediyorum.
Hafif parlak, yumuşak mikro ve tül kumaştan tasarlanan “Penti Chic” sütyenin iç ve ön kap detayı farklı renklerden oluşuyor. Hafif push-up etkili olan sütyende askılar çıkarılarak straplez olarak da kullanılabiliyor.
Göğüsleri bütünüyle kavrayan ve mükemmel bir biçimde toparlayıp dik durmalarını sağlayan “Penti Juliet ” sütyen şık danteliyle de hoş bir görünüm sunuyor. “Penti Juliet Balkonet” ise balkonet kesimi ve çıkarılabilir pedleri sayesinde göğüslere seksi bir görünüm kazandırıyor. Çıkarılabilir pedlere, kaymayı önleyen silikon bantlara sahip olan sütyen özel danteliyle çok şık.   
“Penti Beauty” ile güzel hissediyorum.
Rahatlık, modernlik ve doğallıktan vazgeçmeyen kadınlar için tasarlanan “ Penti Beauty” sütyen dantel sırt detayıyla birlikte kadına romantizmi vaad ediyor. Göğüse doğal bir görünüm veren orijinal sütyen tasarımı ayrıca göğsü dikleştirerek yuvarlak durmasını da sağlıyor. 
“Penti Spring”, “Penti Tulip”, “Penti Star”,”Penti Belisso” ile özel hissediyorum.
Penti; yeni sezon ürünlerinin yanı sıra özel tasarım ürünleriyle de müşterilerine geniş yelpazede ürünler sunuyor. Dantel, taş ve tül kumaşlarla hazırlanan özel tasarım ürünler sadece seçili Penti mağazalarında satışa sunuluyor. Birbirinden şık modellere sahip özel tasarım ürünler kadınlara cazibenin, tarzın, özgürlüğün ve yeniliklerin keşfini vaad ediyor.
Kaymayı önleyici silikon bantlara sahip, straplez kesim, destekli ve askıları çıkarılabilir modeli ile “Penti Spring Sütyen” ve tamamı pamuklu kumaştan üretilmiş “Penti Spring Slip” lacivert ve beyazın mükemmel uyumunu ortaya koyuyor.
Yumuşak mikro kumaştan üretilen, çıkarılabilir pedlere sahip, sabit askılı “Penti Tulip Sütyen” ve “Penti Tulip Slip” dantel detaylarıyla zarif bir görünüm sağlıyor.
Tül kumaş üzerine yıldız baskı detaylarıyla “Penti Stars Sütyen” destekli ve desteksiz modelleriyle mağazalarda yerini alıyor. Bu sütyenler “Penti Stars Frill Slip” ve “Penti Stars Slip” ile kombinleniyor.
Yumuşak mikro kumaşı, straplez kesimi, destekli, çıkarılabilir askı özelliği ile “Penti Belisso Sütyen” dantel ve parlak taş detaylarla zenginleştirilmiş olup kışın en favori rengi mürdüm ile raflarda yerini alıyor.
Tüm sütyen modellerini puanlı, çizgili, dantel “eğlenceli slipler” ile kombinleyerek neşeli bir iç giyim tarzını yakalayabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 Ekim 2013 Perşembe

DERMOMARKET ALIŞVERİŞİM

Geçen hafta biraz fazla narin ve alerjik olan cildim için temizleyici krem ve tonik ararken rastladım Dermomarket'e. Daha önce hiç alışveriş yapmamış ve hatta duymamış olmama rağmen, ki duymamış olmam tamamen benim cahilliğimden sanırım :) denemek istedim ve 3 parça siparişte bulundum. Siparişim ben sipariş verdikten 1 gün sonra gönderilmesine rağmen bir türlü elime ulaşmadı, bu nedenle ancak 3 gün sonra elimde oldu. Nedenini merak ediyorsanız hemen söyleyeyim: yukarıda da belirttiğim gibi siparişimi verdikten bir gün sonra kargoya verilmiş ürünlerim fakat kargo için iş adresimi verdiğimden işyeri muhaberatında biraz unutulmuşlar. Bunun üzerine firmaya mail attığımda 1 saat içinde geri döndüler ve gerçekten çok ilgilendiler. Benden kaynaklanan bir sorun yüzünden bile bu kadar ilgili ve nazik olmaları gerçekten takdire değer. Aynı zamanda ürünlerin hiçbir zarar görmeyecek şekilde ambalajlanıp gönderilmesi de beni çok memnun etti. Buradan sorunumla ilgilendikleri ve özenli çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum kendilerine. Sanıyorum bu nedenlerle uzun süreler alışveriş yapacağım :) Ne aldın diye sorarsanız...
Cildim gerçekten çok alerjik ve narin. Hal böyle olunca benim şahsen en güvendiğim markaların en başında olanlardan Vichy. Bu nedenle temizleme köpüğü ve tonik için Vichy'i tercih ettim. İlk olarak temizleyici, arındırıcı köpüren kremden bahsedeyim.
Öncelikle belirtmeliyim ki Vichy'e içerik anlamında da oldukça güveniyorum. Bu Purete Thermale arındırıcı köpük kremin içinde Paraben yok ve hipo-alerjenik. Tercih etmemin en önemli sebebi bu zaten :)Taze taze deneyimlerimden de bahsetmem gerekirse az önce ilk olarak denedim ve cildim de alerji belirtisi yok hala. Benim için bu gerçekten inanılmaz bir şey. Onun yanı sıra cildimde ciddi bir ferahlama yumuşaklık var. 
Bu da kuru ve hassas cilt kullanımlarına uygun nemlendirici tonik.Yatıştırıcı Vichy termal suyu da içeren tonik alkol içermiyor ve temizleyici kremi tamamlıyor. Yüzde vıcık vıcık olmaması, cilde tabaka gibi yapışmayıp emiliminin kolay olması beni mutlu etti.
Bu da son dakika almaya karar verdiğim Thermal göz rol-on. Aslında bizim sülalede ırsi gibi bir şey gözaltı torbaları, yani 5 yaşımdaki fotoğraflarımda bile gözaltı torbalarım böyle ama bir umut :) Bu ürün de paraben ve parfüm içermiyor. Ve belki de içlerinde gerçekten en memnun kaldığım. Öncelikle ürün gözaltı torbalarından başka gözaltı morluklarına ve kuruluktan kaynaklanan çizgilerin görünümünü de azaltıyor. Bunu bir haftadır kullanıyorum ve az önce içeriğini araştırırken farkettim ki 28 yaşımda kaz ayaklarım olmaya başladı diye düşünüp üzülen benim bütün sorunum cildimin kuruluğuymuş. Öünkü bu roll-onla birlikte göz çevremdeki kırışıklıklar gitmiş. Gerçekten hayret uyandıracak kadar etkili bu ürün. İyi ki son dakika eklemişim alışveriş sepetime :)
Dermomarket alışverişim de böyle... Bir sonraki yazı da görüşmek üzere :)

NEW YORK COLOR EXPERT LAST NAIL POLISH

Son yaptığım Watsons alışverişimde satın aldığım New york color expert siyah ojeden bahsedeceğim bugün size. En sevdiğim renklerden ama sürmeye de en korktuğum renklerden biri normalde siyah. Bu zamana kadar bilinen 2 markanın siyah ojelerini denedim. En çok yakındığım konu ojeyi nasıl sürersem süreyim tırnağımda dalgalı bir hal almasıydı. Bazen ikinci katı sürdüğümde bile dalgalı görünebiliyordu. Cahilliğime verin, daha önce NYC'nin siyah ojesine denememiştim ve bu kadar geç kaldığıma da oldukça pişmanım :) Öncelikle bahsettiğim gibi oje kesinlikle tırnakta dalgalı bir şekilde dağılmıyor. Ben daha yoğun olsun diye iki kat sürdüm fakat siz dilerseniz tek katta bile bırakabilirsiniz. Çünkü renk çok net ve kıvamı yoğun. Böylece bir kısmına sürülmüş bir kısmına sürülmemiş gibi durmuyor.
 
Siyah ojede en canımı sıkan, tercih etmeden önce bir kere daha düşünmeme neden olan başka bir unsur ise aseton şişesinin yarısını bile harcasanız,tırnak diplerinde kömür taşımışsınız izlenimi bırakan izler :) NYC bu konuda da oldukça başarılı. Tırnağınızdan çıkartırken diğer renk ojelerden farklı bir zahmet gerektirmiyor size. Tırnak diplerinizde çok zor çıkan siyah lekeler bırakmıyor ve yapış yapış bir kıvamı yok. 
NYC markalı ürünler şu anda sadece Watsons mağazalarında satılıyor. Ruj rimel gibi diğer ürünlerini henüz deneme fırsatım olmadı fakat denediğinizde de pişman olacağınızı sanmıyorum. Siyah oje tutkunlarınaysa ayrıca tavsiye ederim tabiki :)