30 Nisan 2013 Salı

VANİLYA CLUB MAYIS KUTUSU

Nisan kutusunun geldiği dönemlerde yurtdışında olduğum için yazamamıştım. Bugün işten çıkıp eve geldiğimde baktım ki heyecanla beklediğim mayıs kutusu gelmiş. Sanki her geçen ay biraz daha güzelleşiyor ürünler. Bakın bu ayki sürpriz kutudan neler çıktı?
Yukarıda sadece 4 ürünü görüyorsunuz fakat merak etmeyin şimdi anlatıyorum teker teker içinden çıkanları :) Öncelikle kutuyu açar açmaz beni uzun zamandır merak ettiğim ve denemek istediğim meşhur, duymayanın kalmadığı Nashi marka argan yağı karşıladı. Benimki gibi mat, cansız saçlara ışıltı veren, yıpranmış saçları kısa sürede sağlıklı bir görünüme kavuşturduğu söylenen argan yağını dener denemez size de etkilerini yazacağım :)
Kutudan çıkan 2. ve 3. dikkat çeken ürünler Fresh Look markasına ait. Daha önce bu markayı da denememiştim. Çıkan ürünlerden biri tam da cildime uygun olacak şekilde güneşten korumayı amaçlayan gündüz nemlendiricisi.
Bir diğeri ise gerçekten miniminnacık boyutu ile Freshlook Bio serum...
Mart kutusunda LCN markasına ait harika bir kırmızı oje vardı. Bu ayki kutuda da aynı markaya ait tırnak yağı mevcut. Denedim artık deneyimliyim bu markada :) Kullanan pişman olmaz kesinlikle...
Bunların yanı sıra kutudan Crazy Star Britney Spears deneme boy parfümü, Ofra marka Ruj ve Gül aromalı bambu koku çıktı.
 
 
Bu ay da Vanilya Club'ın sürpriz kozmetik kutusuyla mutlu bir gün geçirdim. Eğer siz de denemek isterseniz buradan buyrun...

*** Bu zamana kadar yazdığım Vanilya Club yazılarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu ayki kutu da çok güzelmiş, ben de bekliyorum, Nashi'yi kullanıyordum saç uçları için oldukça etkili, kokusu da çok hoş, Mayıs kutunu güle güle kullan,sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler