9 Eylül 2013 Pazartesi

GÜNLÜK ALIŞVERİŞİM 07 EYLÜL 2013

Kahvaltı en sevdiğim öğün! Haftaiçi saat 6'da uyanıp 7:30'da işbaşı yaptığım için şöyle geniş geniş kahvaltı yapamıyorum. Zaten o saatte insanın iştahı falan da olmuyor. Bu nedenle Cumartesi gününü bir ayrı seviyorum. Genelde haftasonları kahvaltıyı dışarıda yapıyoruz erkek arkadaşımla. Bu cumartesi günü de nereye gitsek diye düşünürken biraz da üşendiğimiz için yakın bir yere gitmeye karar verdik. Ve Acıbadem Lime Tree'ye kahvaltıya gittik. Kahvaltı faslını geçip sadede geliyorum. Kahvaltı bittikten sonra cafeden çıkıp eve doğru yürürken ki bilenler için Acıbadem Dörtyola denk gelir, Sera isimli bir mağaza var. Daha önce kapılarındaki indirim yazısını görmüş fakat umursamamıştım. Bu sefer önlerinden geçerken bir uğrayalım bakalım neler varmış dedim ve bakın neler aldım neler...
Öncelikle özel günlerde giymek için pek bir kıyafetim yoktu ve zaman zaman bakınıyordum nasıl bir şey alabilirim diye. Bu nedenle bu elbise hemen gözüme takıldı. Esnek kumaşıyla bedeni saran gerçekten tarz bir elbise.
Bu elbiseyi az önce gelen ablam alıp gitti bile :) Sanırım gidip kendime 1 tane daha satın almalıyım :) Bu elbiseden sonra mağazada gezinirken daha günlük kullanıma uygun bu şirin elbiseyi gördüm. Siyah beyaz deseninden öte boğaza tam oturan yaka kısmı benim en sevdiğim yanı oldu.
Elbiseler arasında gezinirken kolları ve etek ucu dantelli, elbise olarak kullanırsam bana çok kısa gelecek aşağıdaki kahverengi tuniği gördüm. 
Yazın da sonlarına yaklaşmış olmamız nedeniyle daha fazla elbiseler arasında gezinmedim. Çünkü yakın zaman içinde bunları giyemeyeceğim fakat hepsini almak istiyorum :) Yağmurdan kaçıp doluya tutunmak misali yazlık elbiselerden kaçarken daha önce yanlış hatırlamıyorsam Batik'te gördüğüm bu batik tişörtlere denk geldim. Pastel renkleri ve kumaşları bir harika. 
Ve son olarak da okulların açılacağı bu hafta ben gibi hep çocuk kalanların içini kıpırdatacak bu tişört. Bunların modası geçmiş diyebilirsiniz, haklı da olabilirsiniz ama ben seviyorum bunları ne yapayım :)
Belki şu zamana kadar okuduğunuz yazı ilginizi çekmedi. Çünkü ilginizi çekecek kısmı sona bıraktım :) Evet alınan bu kadar parça kıyafetin fiyatı sizce nedir? Lütfen aşağıdaki fotoğrafa bakmadan 1-2 dk düşünün :) Bu arada bu kıyafetlerin hepsinin ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri olduğunu da söyleyeyim :) Defosuz ihraç fazlası ürünler, hepsi gayet kaliteli. Peki bu 6 parça kıyafet bana ne kadara patladı diye sorarsanız... Sıkı durun söylüyorum, sadece 55 TL'ye :)
Genelde her şeyi sezonunda alıp biraz fazladan para ödeyen ben hayatımda ilk defa karlı bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum. Bana fiyatlar çok çok çok ucuz geldi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz fiyatlar hakkında? Sizce bu ürünlere bu fiyat değer mi?

6 yorum:

  1. Elbiseler harika canım ! Kıskandım güle güle kullan çok karlı bir alışveriş olmus sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birinin beni onaylamasına ihtiyacım vardı, neden kimse yorum yazmıyor çok mu kötüler :( diye düşünmeye başlamıştım tam da. yorumun için teşekkürler canım keyfim yerine geldi :))

      Sil
  2. o kırmızıya bayıldım :)) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. çok hoş bi blog paylaşımlar çok güzel :) hepsi birbirinden güzel güle giyin batikden alddığınız badiler çok güzel inşallah kalmıştır bende alırım :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederimmm :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler