29 Kasım 2013 Cuma

LİLA KUTU KASIM AYI

Merhabalar yeniden. Dün akşam eve gittiğimde heyecanla beklediğim Lila Kutu'mun anneme teslim edildiğini gördüm. Daha önce başka bir siteye üyeydim fakat 5-6 ay üstüste hiç de mutlu olmayınca üyeliğimi sonlandırdım. Bu ay lila kutunun satışa çıktığı günü bekleyip çok zor da olsa bu ayın kutusunu satın aldım. Gerçekten satışa çıktığı gün satın almak çok zor, neredeyse internet siteleri kilitleniyor, ne kadar talep var siz düşünün :) 
Şimdi, gelelim bu ayki kutudan neler çıktığına? Açıkçası sanırım benim şansıma, bana uygun çok az ürün çıktı bu kutudan. Bana uygun olmasa da gelen ürünleri hemen sahiplerini buldu :)
Kutunun genel görünümü bu. Gerçekten dolu dolu bir kutu. Şimdi yakından inceleyelim...
İlk göze çarpan ürün Enozone Anti Akne Losyonu. Bu losyon ciltte biriken aşırı yağlanmanın önüne geçmekle birlikte, siyah noktaları azaltıp, ciltte sivilce sonrası oluşan lekelerin giderilmesine yardımcı oluyormuş. Benim hayatımın hiçbir döneminde sivilce sorunum olması ve cildim kuru. Fakat bu ürün bu aralar sivilce sorunu yaşayan yeğenimin çok işine yarayacak gibi duruyor :)
Gecenin bir körü çekince fotoğraf böyle patlak çıkmış ama farketmemişim, kusura bakmayın :( Fotoğrafta zar zor görünen ürün Cosmed Ayak Bakım Kremi. Topuk çatlamalarının giderilmesinde, ayak kokusunun önlenmesinde yardımcı bu ürün aynı zamanda ölü hücrelerin ciltten atılmasında da etkiliymiş. Bu da benim işime yaramayacak ürünlerden. Ayaklarımda yada topuklarımda sertleşme, çatlama gibi bir sorun yok fakat annemin bu konuda ciddi bir sorunu var. Topukları kanayacak kadar çok çatlar ve ondan görüyorum ki bu çok can yakan bir şey. Bu yüzden bu ürün de ona gidiyor, umarım işe yarar.
Bu minik ürün Cyrene markasına ait nemlendirici saç maskesi. Aminoasit, keratin, karite yağı ve hindistan cevizi gibi yoğun nemlendirme sağlayan içeriklerden oluşmuş bu ürün, saçlar üstünde onarıcı ve kırılmayı önleyici bir etkiye sahipmiş. Normalde maskelerle uğraşacak pek vaktim olmuyor ama saçlarımın kuruluğu son dönemlerde canımı çok fazla sıkmaya başlamıştı. O yüzden bu ürün benim!
Fouf gündüz kremi daha önce duymadığım bir marka. Yüz bakımı için bilmediğim markaları denemekte biraz çekincelerim var fakat sanırım bu da benim olacak ve deneyeceğim.
Healthe yanık kremi beni Lila Kutu'da en çok şaşırtan ürün oldu. Bu tıbbi bir ürünmüş ve Sağlık Bakanlığından da onaylı imiş. Antibakteriyel ve antiseptik bileşenlerden oluşan bu ürün yaraya tabiki el ile temas ettirilemden uygulanmalı imiş. Bu ürün kimsenin değil. Çünkü evde mutlaka bulunması gereken ürünlerden. Kimsenin tekeline giremez :)
Dairy Fun duş jeli beni bu kutuda en mutlu eden ürün. Daha önce de görüp denemeye fırsat bulamadıklarımdan. Şişe tasarımını ve etiketini ayrı sevdiğim içeriğini ayrı sevdiğim bir ürün. Süt ve çikolata en sevdiklerimden. Bu ürün de benim, en kısa sürede deneyeceğim.
PCO yüz maskesi hücre yenilenmesine, cildin nem kazanmasına ve cilde elastikiyet, dolgunluk kazandırmaya yarayan bir yüz maskesi. Aslında ilk elime aldığımda çok denemek istiyordum fakat üstündeki yazı beni biraz düşündürüyor. Sanırım yapamayacağım :)
Ve bu da, 2. yılını kutlayan Lila Kutu'nun hepimizin ağzını tatlandıracak güzel ürünü. Percent Luxury Chocolate, el yapımı leziz mi leziz bir çikolata. www.cikolatalazimmi.com adresinden diğer ürünlere de bakabilirsiniz. Sanırım yılbaşı için sipariş vereceğim. Hepsi çok güzel görünüyor.
Bu ayın Lila Kutu'su böyleydi. Ben çok yeniyim henüz ama 2. yılını kutlayan Lila Kutu'ya buradan nice yıllara diyorum. 2 değil 20. yıllarınız da olur umarım :) Eğer siz de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız buradan kayıt olabilirsiniz. Gelecek ay yeni bir Lila Kutu yazısında görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Lila Kutuyu ilk defa duymuş oldum Kediden bile daha meraklı biri olarak oldukça meraklandım ve deneyimlemek için sabırsızlandım Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleyse seni buraya alalım adaşım :))
      https://www.lilakutu.com/liladavet/oodh-jk1a3-zx0c

      Sil
    2. "Esra LilaKutu ile aranı yapmak istiyor!" Davetiye çook eğlenceli Cuma Sabahı çok iyi geldi:)

      Sil
    3. eveet aranızı yapmak istiyorum :))

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler