23 Aralık 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *21*

Buzzz gibi bir Pazartesi'den daha günaydın hepinize. Yıl bitiyor, Pazartesi'ler bitmiyor değil mi? :) Yılın sondan 2. Pazartesi gününü yaşıyoruz bugün. Yeni yıl, yeni heyecanlar, yeni mutluluklar yeni umutlar demek. Her yerde olduğu gibi blogumda da yeni yıla bol bol zaman ayıracağım bugünlerde. Çok yakında yeni yıl için hediye önerileri, yılbaşı gecesi eğlenceleri ve mekanları, yılbaşı gecesi ne giyelim, ne sürelim, nerelere gidelim yazıları blogta olacak. Bugünkü instagram fotoğrafımda güncele uygun olsun istedim ve ta taa karşınızda dev yılbaşı ağacımız :)
Bu sene yılbaşı gecesi için henüz planımız belli değil ama ağacı salonumuzun en güzel köşesine koyduk bile. Bu heyecanı seviyorum, her yer daha bir aydınlık, herkes daha bir heyecanlı :) Yeni yıl heyecanını nasıl yaşıyorum merak ediyorsanız instagram'dan takip etmek için buraya, diğer instagram serisi yazıları içinse buraya tıklayabilirsiniz. Sevgi ve mutlulukla kalın...

2 yorum:

  1. çok şekermiş şimdiden mutlu seneler:) Bende çikolatadan yapılma süslerle süsledim ağacın başına gidip gelip onları yememek için zor tutuyorum kendimi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani hani? fotoğraf isteriz hani? :))

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler