29 Aralık 2013 Pazar

LİLA KUTU ARALIK AYI

Dün sıradan bir Cumartesi günü gibi bütün gün dışarıdaydım ve eve döndüğümde merakla beklediğim Lila Kutu'm gelmişti bile. Bu benim 2. Lila kutum ve geçen ayki kutuda neler çıktığını bu yazımda yazmıştım. Bakalım bu ay neler çıkmış?
Geçen ay Lila Kutu'nun 2. yılı olması nedeniyle kutu rengi siyahtı, bu ay nihayet lilayı görebildim :) Çok şirin simli gri bir kurdele ile de bağlanmış kutu.
Gördüğünüz gib yine dolu dolu bir kutu. Detaylara bakalım ürünler nelermiş?
İlk ürün daha önce denemediğim bir ürün Cosmozone yüz yıkama likidi. Sabun içermeyen ve aktif oksijen içerikli formülü ile yüzdeki makyaj ve dış etken kirlerini temizlemeye kolaylık tanıyormuş, deneyip göreceğim.
Cyrene %100 Shea Butter, kuru ve çatlak ciltler için kolay emilen bir nemlendirici. Doğan antiseptik olması ve yaraları iyileştirmeye yardımcı olması deneme isteğimi arttırdı. Aynı zamanda sentetik kimyasal maddeler ve koruyucular içermiyor olması da kullanabileceğimiz temiz bir nemlendirici olduğunu ortaya koyuyor.
Hair Black saç dökülmesine karşı bakım şampuanı, saç tellerini güçlendirmeye ve saç dökülmesini azaltmaya yarıyormuş. Böyle bir sorunum olmadığı için kullanmayı düşünmüyorum onun yerine erkek arkadaşım deneyecek ve sonuçları bildirecek :)
Kutudaki beni en mutlu eden ürünlerden birine geldi sıra. Nyx Round Lip Gloss. Rengi zaten kullandığım renklerden, portakal kokusu da hoşuma gitti. En kısa sürede deneyeceğim.
Oz10x ozonlu ayak bakım ve masaj losyonu açıkçası daha önce duymadığım bir marka. Antibakteriyel çay ağacı yağı ve aktif oksijen içeriyormuş. Kakao ve shea yağıyla ayakları dinlendirip nemlendiriyormuş. Deneyip göreceğiz bunu da.
Bu da beni en meraklandıran ürün. Serotis kulak temizleme köpüğü, kulak içi kanal yüzeyinin tamamına etki edip cildin Ph dengesini bozmayan bir ürünmüş. Açıkçası kendimi bildim bileli orta kulak rahatsızlığı çekiyorum ve bunu kullanmam uygun mu bilmiyorum ama denemek istiyorum.
Ve bunlar da Lila kutu aralık ayı'nın sürpriz ürünleri. Oje delisi ben Alix Avien ojeye tabiki bayıldım. Rengi de benim kullanacağım ve sevdiğim türden. Kirpik kıvırıcı ise normalde kullanmıyorum, çünkü biraz korkuyorum :) Ama yine de beni mutlu etti belki bir kere daha kullanmayı deneyebilirim.
Bu ay da beni Lila kutu şaşırtmadı ve memnun etti. Bence herkes sürprizleri sever ve bir kere olsun denenmeli Lila kutu. Zaten denediğinizde her ay dört gözle kutuyu bekliyor olacaksınız eminim ki :) Eğer siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız buradan kayıt olabilirsiniz. Gelecek ay yeni bir Lila Kutu da görüşmek üzere. Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. Ben bu ay Lila Kutuyu internetin azizliğine uğrayarak kaçırdım hem sinirlendim hem üzüldüm çünkü 4 saat önceden beklemeye başlamıştım. Ama sana çıkmasına ve paylaşmana çok sevindim merakımı gidermiş oldum iyi günlerde kullan çook öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de internette sorun yaşadığım için alamadığımı sanmıştım ama satın aldınız mesajı düşünce çok sevindim :) 1 şubattakini satın alırsın artık

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler