16 Şubat 2014 Pazar

LİLA KUTU ŞUBAT AYI

Geçtiğimiz Perşembe günü Şubat ayının Lila kutusu elime geçti. Fiyatı 19 TL'den 39 TL'ye yükseldiği için ayrı bir heyecanla bekledim bu ayın kutusunu. Bu fiyata bu ürünlerin değip değmeyeceğine birlikte karar verelim.
Sevgililer günü münasebetiyle bu ayın kutusu çok tatlı bir kırmızı idi. İçi de dolu dolu...
Genel olarak kutudan çıkanlar bunlar. Yakından bakalım neler varmış:
İlk olarak kutudan Nyx Lip Gloss çıktı. Ben şansıma düşen rengi sevdim. Daha önceden de denediğim bir marka idi.Fiyatı 20 TL imiş. Skin79 BB Krem daha önceden bilmediğim bir ürün. Bu zamana kadar sadece Rimmel'in BB kremini denedim ondan da memnun kalmadım. Bu nedenle bu ürün beni çok heyecanlandırdı. Bakalım bunu beğenecek miyim? 5 gr'lık bu BB kremin fiyatı ise 10 TL. Marvis diş macunlarını mutlaka duymuşsunuzdur. Bu ürün beni hiç heyecanlandırmadı açıkçası. Mutlaka denemem gerek dediğim bir ürün değil. 75 ml'si 22 TL imiş. Seyahatlerde taşıması kolay olur diye kenara ayırdıklarımdan. Prestige Wonder Gloss'u daha önce denememiştim. Görür görmez vuruldum. Rengi tam benim tarzım. Fiyatı da 23 TL imiş.
Bu haftanın sürpriz ürünlerinden biri bu makyaj çantası imiş. İçinden ayna cımbız ve törpü çıktı. Çok sevimliler. Fillast cilt bakım ürünlerini katalog şeklinde eklemiş bu ayın Lila kutusuna. Daha önce denememiştim bu markayı da. O kadar minik numuneler ki denesem de bir şey anlamayacağım muhtemelen. PCO kırışıklık önleyici göz maskesi son dönemlerde gözleri yorgunluktan pes eden bana iyi gelir umarım. 
Ve kutudan çıkan son dörtlü. Toni&Guy Kuru Şampuan kutudan çıkan beni en mutlu eden ürün. Deneme fırsatım olmamıştı, en kısa sürede deneyeceğim. Fiyatı 250 ml'liği 40 TL. Koroplast Pişirme Kağıdı sürpriz ürün imiş. Kutuda ne işi var anlayamadım :) Down Under Natural's Argan yağı içeren vücut losyonu da denemeye değer ürünlerden. Fiyatı 19 TL. Ve son olarak Activar Onarıcı Göz kremi de gözaltı morluklarını ve şişliklerini gidermede yardımcı imiş. Genetik gözaltı morluğu sorunu olan ben hemen deneyip işe yarayıp yaramadığını yazacağım. Fiyatı 15 ml'si 150 TL. Kutudan bu ay çıkanlar bunlar. Çok çok mutlu olmasam da gelecek ay da satın alıp göreceğim. Gelecek ay devam edip etmeyeceğime karar vereceğim Lila kutu ile. Siz neler düşünüyorsunuz? Değer mi değmez mi fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden mutlu haftalar...

2 yorum:

  1. Ben değmiyeceğini düşünüyorum bu arada canım lilakutu fiyatları kabartıyor bayaaaa ben artık almayacağım http://benimhayalidunyam.blogspot.com.tr/2014/02/lilakutu-kesif-kutum-geldi-subat-ay.html ve bunu inceleyebilirsen sevinirim http://benimhayalidunyam.blogspot.com.tr/2014/02/sizlerde-cok-sasiracaksiniz-gratis-ve.html İYİ YAYINLAR =)

    YanıtlaSil
  2. Senin ilk Lila kutu postunda merak edip bir sonraki ay almak için can atmıştım ama maalesef stokta kalmamıştı, bu ayda yoğunluktan unuttum gitti. Bence pek tatmin edici bir kutu olmamış tatlım, umarım öbür ay daha iyi bir kutu alırsın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler