19 Temmuz 2014 Cumartesi

EVDEN KAÇIŞ OYUNU: ISTRAPPED

Beni facebooktan takip edenleriniz mutlaka biliyordur. Geçtiğimiz haftalarda çok yakın bir arkadaşımın vasıtasıyla Istrapped'den haberdar oldum ve duyar duymaz hemen gitmek için sabırsızlandım. Bilmeyenleriniz için kısaca anlatayım: Istrapped bir evden kaçış oyunu. Oyun daha siz apartmanın kapısındayken başlıyor ve tek amacınız var: İpuçlarını bulup şifreleri çözerek 1 saat içinde evden çıkmak.
Oyunla ilgili detay yada ipucu vermeyeceğim tabiki fakat söylemeliyim ki hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim. Kendimi gerçek bir oyunun içinde hissetmek de benim için tamamen yeni ve enteresan bir histi. Biz 3 kişi girdik eve, ben, erkek arkadaşım ve yakın arkadaşım. Oyuna katılabilmek için en az 2 en fazla 5 kişi olmalısınız ve kesinlikle önceden rezervasyon yaptırmalısınız. Oyun 1 saat sürüyor ona göre hazırlıklı gidin. Tuvaleti, lavaboyu vs kullanamıyorsunuz o 1 saat süresince :) Fiyatlara gelecek olursak 2 kişi 100, 3 kişi 120, 4 kişi 140 ve 5 kişi 150 TL. 
Sadece arkadaşlarınızla değil kurumsal olarak iş arkadaşlarınızla da gelebilirsiniz oyuna. Problem çözme, takım çalışması, yaratıcı düşünme ve pratik zeka gibi özelliklerinizi pratiğe dökmek için harika bir etkinlik olur. Yazımdan sonra gidip deneyimleyen olursa yorumlarınızı merak ediyorum. Bana blogumdaki iletişim panelinden yada Instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz. Sevgiler...

2 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler