14 Temmuz 2014 Pazartesi

WATSONS ALIŞVERİŞİM 2

Geçtiğimiz haftalarda görmüş fakat bir türlü uğramak için fırsat bulamamıştım Kadıköy Halitağa'daki Watsons şubesine. Cumartesi günü kurstan çıkıp eve doğru yürürken uğrayayım dedim ve yine alışverişe doyamadım :) Neler aldığıma gelecek olursak:
Malum yaş 30'a 1 var. Çıktı beyazlar, her zaman kuaföre de gitmeye vakit olmayınca bir boya alıp evde deneyeyim dedim. Palette'in s1-0 siyah rengi bakalım nasıl olacak :) Rimmel zaten uzuuun zamandır sevdiğim ve tercih ettiğim bir marka. 60 Seconds serisine ayrı bir düşkünlüğüm olsa da Kate serisini de seviyorum. Bu da o seriden 701 Jazz Funk. Bunun da tırnaklarımda nasıl durduğuyla ilgili detaylı yazıyı yakında blogta bulabileceksiniz. Bir diğer ürün geçtiğimiz ay Türkiye'de satılmaya başlayan Maybelline Baby-Lips. Benim tercihim Pink Punch oldu. Denediğimde fikirlerimi yazacağım. Rimmel Kate serisinden daha önce 19 ve 102 numaralı rujları denemiş ve sevmiştim. Bu sefer ise 103 numarayı satın aldım. Dudakta duruşu güzel görünüyor. Detaylı bir yazı onun için de yazacağım. 
Daha önce alma fırsatı bulamadığım Watsons karta da sahip oldum bu gidişimde. Watsons kart nedir diye sorarsanız 2,5 TL karşılığında sahip olabileceğiniz dünyada 56 milyondan fazla üyesi olan , harcadıkça puan kazanacağınız bir uygulama. Avantajları ise şöyle: Öncelikle kartınız bir kit içerisinde teslim ediliyor size ve içerisinde tek kullanımlık indirim çekleri mevcut. 12 adet ve Max Factor, Toni-Guy, Maybelline  ve Rimmel gibi popüler markalara ait. Bunların haricinde Watsons'dan yaptığınız her alışverişinizle birlikte puan toplamaya da devam ediyorsunuz. Her 1 TL'lik alışveriş için kartınıza 1 puan yükleniyor. Aynı zamanda doğum gününüze özel düzenlenen kampanyalardan da yararlanabiliyorsunuz.
Watsons karta sahip olmayan kaldı mı bilmiyorum ama eğer siz de benim gibi vakit bulamayanlardansanız bir an öne kartınızı alın ve harcarken kazanmanın tadına varın...

2 yorum:

  1. Blog Keşfi Etkinliği'nde gördüm geldim. Güle güle kullan. Ben de aynı boyadan aldım , aynı sebepten :))

    bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben boyadım da baya koyu oldu ama olsun :)) Sana geliyorum şimdi :)))

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler