13 Ekim 2014 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *52*

Uzuuun bir ara verdiğimin, blogu biraz yalnız bıraktığımın farkındayım. Eğer şu an bu yazıyı okuyorsanız teşekkür ederim benden umudu kesmediğiniz için :) 10 günlük güzel, uzun ve yorucu bir Londra seyahatinden sonra nihayet geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yurda döndüm. Bugüne kadar yorgunluktan ve alışma sürecinden ötürü zaman nasıl geçti anlamadım. Nihayet Pazartesi oldu ve bloguma dönebildim :) En son Instagram yazımda formatı biraz değiştireceğimden bahsetmiştim. Öyle de yapacağım. Artık bu yazıda tek bir fotoğraf değil haftanın özeti gibi yazacağım. Size Londra seyahatimin özetini Instagram fotoğraflarıyla yapayım dedim. Detaylı yazı diğer blogum olan Gidip Görmeli de olacak zaten...
İlk durağımız Londra deyince akla gelen ilk yerlerden London Eye oldu tabii. 1 saatlik, harika bir manzarada güzel zaman geçirdik, bol bol fotoğraf çektik.
İngiltere deyince akla ilk gelen şeylerden olan BBC televizyonunun ilk yayınını yaptığı Alexandra Palace'a gittik, arkasındaki gölde ördekleri besledik, çubuk kraker ile :)
Londra'ya gidip de M&M'e uğramamak olur mu hiç? :)
Fanatik olmasam da FB taraftarıyım ama Arsenal-Galatasaray maçını da 100 İngilizle bir arada izledik :)
Sadece İngiltere için değil tüm Dünya tarihi için öneme sahip Stonehenge'e gitmemek olur mu hiç? Madem oraya kadar gittik Türklüğümü göstereyim dedim hemen tuttum Stonehenge'in kulağından :)
Krallık olur da kale olmaz mı dedik ve Londra'ya 1 saat mesafedeki Windsor'a gidip kaleyi ziyaret ettik. 10 günümüz dolu dolu, huzurlu ve mutlu geçti. Instagram'a yansıması ise böyle :) Beni Instagram üzerinden takip edebilir diğer I Love Instagram I Hate Mondays yazılarımı okuyabilirsiniz. Sevgiler...

1 yorum:

  1. Ben umudu kesmedim ve merakla detaylı yazıyı bekliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler