22 Temmuz 2013 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM

Başlıktan da anlayacağınız üzere, hem fotoğraf çekmeyi hem sosyal medyayı bolca seven bir insan olarak instagram'ı sevmiyor olmam oldukça garip olurdu. Öncelikle belki hala bilmeyenleriniz vardır diyerekten Instagram nedir kısaca açıklayayım. Instagram öncelikle Iphone için hazırlanmış ücretsiz bir fotoğraf ve son dönemlerde video paylaşım uygulamasıdır. Dünya üzerinde şu an 27 milyondan fazla kullanıcısı olan bu uygulama ile çektiğiniz fotoğraflara çeşitli efektler uygulayıp profilinizde yayınlayabilirsiniz.
Instagram'ı bolca kullanan ben, bundan böyle hem sendromdan kurtulalım hem de biraz daha sosyalleşelim isteği ile her pazartesi bir adet fotoğraf paylaşacağım burada. Biz her pazartesi seni bekleyemeyiz, istediğimizde açık bakarız fotoğraflara diyenleriniz içinse buradan yada esraersal ismiyle takip edebilirsiniz.
Ve işte bu da ilk pazartesi fotoğrafı... Bundan böyle her pazartesi burada buluşuyoruz. Yorum kısmına siz de instagram profillerinizi yazarsanız ben de sizi takip edebilirim. Herkese mutlu, huzurlu haftalar...


3 yorum:

  1. Ben de daha yeniyim=) Dün girdim, eksik kalmasın dedim=) nilsuli kullanıcı adım=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben baya bi eskiyim ama hoşgeldin :)

      Sil
  2. Sinem2015 benimkide

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler