17 Ekim 2013 Perşembe

MEMLEKET HAVASI

Instagram'dan takip edenler bilir, Salı gününden beri memleketimde Nazilli'de anneannem ve dedemin yanındayız anneciğimle birlikte. Neler yapıyoruz burada diye sorarsanız, dün anneannemin köyüne zeytin toplamaya gittik. Gitmişken bir biber tarlasına daldık biraz da biber topladık. 2-3 saat durmamıza rağmen anladım ki bu işler hiç bana göre değil, yorgunluktan öldüm :)
 
O yorgunluğun üstüne eve gelip biraz dinlendikten sonra akşam da incir ceviz ziyafetimiz vardı. Egeliler bilir. Seven var mı aranızda? :)
Dünü böylece sonlandırdıktan sonra bugün de annemle market alışverişine gittik. Market alışverişini bitirip eve girmiştik ki yağmur indirdi. Kıl payı kurtulduk ıslanmaktan :) Bu da evin önündeki portakal ağacı ve yağmur...
                
Yağmur aralıklarla yağmaya devam ediyor. Yağmur yağarken biz de evde anneannemle kurabiye yaptık, muhabbete dalıp biraz yaktık ama :) mis gibi Madran gazozuyla içtik :))
Buraya ne zaman gelsem kilo alırım zaten. Şimdi de oturduk çekirdek çitleyeceğiz :) yarın öğlen dönüş yoluna geçiyoruz. Bakalım kaç kilo almış olarak İstanbul'a varacağım. Yarın yolculuk ertesinde görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler