1 Aralık 2014 Pazartesi

I LOVE INSTAGRAM I HATE MONDAYS *54*

Bir süredir yine blogu boşladığımın farkındayım. Ama zaman zaman hastalık, zaman zaman özel hayatımdaki koşuşturmacalar derken ancak vakit bulabildim yazmaya. Bu aralar heyecanlı şeyler oluyor özel hayatımda. Beni Instagram'dan takip edenler bir şeylere hazırlandığımı zaten anlamışlardır :) Bu arada Instagram hesabımı gizli hale getirdim. Gönderilerimi takip etmek istiyorsanız istek göndermelisiniz. Kısaca geçtiğimiz haftalarda neler oldu bakalım...
Malum çift olarak gezmeyi çok seviyoruz. Bu nedenle internette bulduğum bir fotoğrafı kendimize uyarladım. Hedef kesinleşti :)
Momiji ve Lego koleksiyoneri olduğumu artık öğrenmişsinizdir. Kış momijileriyle kışa hazırlandım.
Bir Salı günü erkek arkadaşımla kaçamak yapıp Arkeoloji müzesine gittik. İkimizde daha önce onlarca kere görmüşüz ama birlikte ilk :)
Mekanist'in davetlisi olarak EvdenFirar oyununa gittik. Rezervasyon yaptıranlar gelmeyince oyun bize kaldı :)
İçtik, eğlendik.
İçmek mesele değil. Soğuk soğuk içince hasta oldum tabii. Hasta olmak da sorun değil soyadımın yanlış yazılması hayattan soğuttu beni :)
Hasta olunca kırdık dizimizi evde oturduk, Bir de sıcacık çay yaptık ki...
Son olarak da yeni yıl hazırlıklarına başladık. Hem de en sevdiğim yerden çoraplardan :) Geçtiğimiz haftalar böyle geçti benim için. Siz neler yaptınız? Ben yazı yazmanı bekleyemem diyenler beni Instagram'dan da takip edebilirler dediğim gibi. Hepimiz için mutlu bir hafta olsun. Sevgiyle...

1 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler