9 Mart 2013 Cumartesi

VANİLYA CLUB MART KUTUSU

Evet son 2 aydır gelen vanilya club kutularından memnun kalmadığımı daha önce de dile getirmiş ve firmaya kendi açımdan son 1 şans vermiştim. Gelen mart ayı kutusu yüzümü güldürmeyi başardı. Daha önce gelen kutularda cildime pek de uygun olmayan makyaj ürünleri çıkmıştı ve ürünleri çevreme dağıtmak zorunda kalmıştım. Bu ay gelen ürünler beni mutlu etmeye yetti. İçindekiler şöyle:


Öncelikle bu haftaki ürünler arasında beni en mutlu eden ürün son zamanlarda oldukça yıpranan saçlarıma iyi geleceğini düşündüğüm Capelli Orgamica koruyucu ve canlandırıcı saç serumu. Piyasa değeri 40 TL olan bu ürünü en kısa sürede deneyip işe yarayıp yaramadığından da bahsedeceğim.


Tırnak bakımına ve ojelere oldukça düşkün olan beni mutlu eden ikinci ürün ise 8 ml'lik pespembe LCN ojesi oldu :) Bu ürünün de fiyatı Vanilya mağaza'da 15,5 TL.


Özellikle renkli oje kullananların tırnaklarında ister istemez oluşan renk değişimlerini gidermek için kullanılan parlatıcı blok da mart ayı kutusunda yerini almış.


Kapıdan girer girmez annemin parfüm benim diyip kendine ayırdığı, harika şişe tasarımı ve mis kokusuyla da etkileyen Police to be Women parfümü de mart ayı kutusunda.


Bunların haricinde kutuda daha önceden duyduğum fakat kullanma fırsatımın olmadığı Mustika Ratu marka Bengkoang maskesi,bacak losyonu ve ayak peelingi ile Cosmed marka tüy azaltıcı vücut losyonu-tüy azaltıcı serum yer alıyor.


Bu ayın Vanilya club kutusu beni mutlu etti evet. Gelecek ayın sürprizlerini bekliyorum şimdiden. Eğer siz de sürprizlerden hoşlanıyor ya da en azından 1 ay olsun denemek isterim diyorsanız buradan kaydınızı gerçekleştirebilir, kendinizi şımartabilirsiniz :)


2 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler