9 Aralık 2013 Pazartesi

HAFTASONU GEZİNTİSİ - NE GİYDİM? *3*

Bu haftasonu pek de hareketli değildi, sadece Pazar günü sinemaya gittik. Hangi filme diye soranlar bir önceki postta zaten öğrenmişlerdir :) Havalar soğudu, mevsimlerden ilkbaharı seviyorum ama en çok kış kıyafetlerini seviyorum. Üst üste giyinmek, atkı bere eldiven takımları tam bana göre :) Bu Pazar bizi çok güldüren filme giderken giydiklerim şöyle:
Öncelikle çooook severek kullandığım beremden bahsedeyim. 3-4 ay kadar önce Romwe'den satın almıştım sanırım 18 $ falan idi. Şu an satın almak isteyenler olursa diye baktım malesef artık satışta görünmüyor fakat belki Türkiye'de de vardır ben hiç görmedim ama olma ihtimali yüksek. Çift ponponlu ve çok sevimli. Yolda tanımadığım insanlar bile durdurup bereniz çok sevimliymiş diyorlar :)
Kot görünümlü tayt, Bershka. Markafoni üzerinden 60 Tl'ye satın aldım geçen hafta. Beli lastikli ve umduğumdan daha güzel duruyor. Aynı zamanda çok da rahat.
Ve son olarak bayıla bayıla giydiğim Hello Kity yağmur çizmelerim. Nereden aldığımı hatırlamıyorum, internetten satın almış olabilirim, fiyatı da 200 TL civarı idi. Acayip rahat ve bir çok yağmur çizmesi gibi ağır değil. Ağır olduğunda yürümek zorlaşıyor bu çizme o açıdan gayet rahat.
Benim haftasonu kombinim böyleydi. Siz neler yaptınız haftasonu? Neler giydiniz? Yorumlarınızı veya post linklerinizi bekliyorum bu postun altına. Görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Beren çook tatlış:)) bende uzun zamandır yağmur çizmesi arıyorum ve ağır olmayan bir çizme hala bulabilmiş değilim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çizmeler gerçekten ağır değil tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Çok şirin görünüyorsun, bere nasıl da yakışmış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok somurtkan çıkmışım ama tşkler :))

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler