12 Aralık 2013 Perşembe

KOZMETİK SİTE ALIŞVERİŞİM

Online alışverişe düşkün olduğumu artık her takipçim biliyordur sanırım. Online alışverişte ise en çok satın aldığım şeyler tabiki kozmetik ürünleri. Bugün size Kozmetiksite'den yaptığım ilk alışverişten bahsedeceğim. Kozmetiksite'yle internette, meşhur China Glaze ojeleri hakkında araştırma yaparken karşılaştım. Neden ki China Glaze artık her yerde var diyorsanız işte nedeni:
Evet China Glaze ojeler artık her yerde var fakat 50 TL'lik her alışverişimiz için bir oje hediye vermiyorlar, hem de ücretsiz kargo ile... Bu benim KozmetikSite'den alışveriş yapmam için gayet yeterli bir nedendi. İlk alışverişim için 50 TL'lik harcamam karşıslığında ilk China Glaze ojeme sahip oldum bile :)
Açıkçası kozmetik alışverişlerinde ilk korkum, ürünlerin kargoda kırılması oluyor, özellikle de ojeler için. Fakat KozmetikSite ürünleri öyle korunaklı göndermiş ki hepsi sapasağlam bir şekilde elime ulaştı.
China Glaze ojelere gelince, benim bu markayı tercih etmekteki ilk nedenim, geniş renk yelpazesi. Benim gibi her gün oje değiştiren ve aynı renkleri kullanmaktan hoşlanmayanlar için bu renk çeşitliliği, diğer markalarda çok kolay bulunmayan bir özellik. Tırnaklarda porselen görünümü yaratıp parlaklık sağlaması da ayrı güzel bir özelliği. Aynı zamanda 2 kere sürdüğünüzde biten ojelere karşılık China Glaze'ler tek katta bile etkili sonuç verdiği için daha uzun süre kullanım anlamına geliyor. Hayatımda ilk defa kendi isteğimle satın aldığım bu şeker, pembe renk China Glaze de favorilerim arasında çoktan yerini aldı.

2 yorum:

  1. China Glaze daha önce denemediğim denemek için meraklandığım bir oje markası olacak sanırım Sally Hansen ayarında bir oje olduğunu tahmin ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Sall Hansen'dan daha iyi canım

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler