29 Ocak 2014 Çarşamba

WATSONS ALIŞVERİŞİM 1

Evet yine yaptım! Yine bir yazı dizisi oluşturdum :) Madem Watsons'tan çıkmıyorum, madem her alışverişe çıktığımda mutlaka uğruyorum bunu neden yazı dizisi haline getirmeyeyim? dedim. Okuyunca siz karar vereceksiniz iyi mi yaptım kötü mü? :)
En son alışverişimde satın aldığım aynı zamanda son dönemde favorim olan 3 ürünü görüyorsunuz fotoğrafta. İlki "I love Raspberry&Blackberry El Kremi". Genel olarak Watsons müşterilerinin son dönemdeki en favori ürünlerinden. Buram buram frambuaz ve böğürtlen kokan bu krem kuru cildimi nemlendirmeye de gayet yardımcı oldu. İkinci ürün Rimmel London'ın sadece 1 dakika içinde kurumasıyla gözdem olan 60 Seconds serisinden 305 Naughty But Nice. Ben genelde ojelerimi yatmadan 10 dakika önce sürdüğüm için ojede en önemsediğim şey çabuk kuruması. Rimmel'in bu serisi o yüzden benim için çok özel :) Rengi de fotoğrafta gördüğünüz gibi can alıcı bir kırmızı. Üçüncü ürün ise daha önce deneme fırsatımın olmadığı Golden Rose Jolly Jewels 104. Her ne kadar simli ojeleri genelde sadece yüzük parmağıma uygulasam da bu ojenin rengi de dokusu da gerçekten güzel. Simli-pullu oje arayışında olanlara tavsiyemdir. 
En son yaptığım mini Watsons alışverişimde satın aldıklarım böyle. Sizler hangi ürünleri tercih ettiniz, favorileriniz neler? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler...

3 yorum:

  1. Güzel bir yazı dizisi oluşturmuşsun canım :) bende yakın zamanda Watsons'tan alışveriş yapıp paylaştım, ama benim yazı dizim genel alışveriş :)

    Jolly Jewels'ı gerçekten sevdin mi? Bende almıştım farklı bir rengini ama tırnaktan çok zor çıkıyor. Kolay bir yolu var mı onun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam canım. Jolly Jewels'i sevdim evet. Çıkartmak için şöyle yapıyorum. Pamuğa asetonu döküp tırnağımın üstüne koyuyorum ve folyoyla sarıyorum bi 5 dk sonra açtığımda tek hamleyle siliniyor ;)

      Sil
  2. Süpermiş, çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler