26 Mart 2014 Çarşamba

FRAISE BROWNIE TARAFINDAN MİMLENDİM!

Normalde bu Mim olayına pek katılmıyorum ve hoşuma da gitmiyor açıkçası. Fakat mimleyen sevgili blog arkadaşım Fraise Brownie olunca reddetmek mümkün olmadı :) Mimlemek için aklına gelen isim olduğum için de ayrıca teşekkür ediyorum kendisine. Şimdi gelelim cevaplarıma...

Neden Blog adın?

Neden bu ismi seçtim... Çünkü tam da bu blogu açmayı tasarladığım günlerde insanlara çok fazla "Ya biliyor musunuz Şimdi duydum..." diye gittiğimi farkettim. Çok araştıran, çok okuyan sosyal medyayı faydalı bir şekilde kullanan biri olduğum için edindiğim bilgileri de insanlarla paylaşmayı seviyorum. Bu yüzden bu ismi seçtim.

Hayat felsefeni belirleyen söz?

"Kısmet etmiş ise Mevla, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla el götürür, yel götürür, sel götürür." Aslında kaderci bir insan hiç değilim ama bazı şeyler için elinizden geleni yapıp gerisini bırakmak gerekiyor. Bu ister yaratıcıya ister şansa ister akışına olsun. Sen üstüne düşen görevi yap gerisini bırak, olursa olur olmazsa başka bir şey denersin :)

Kendinle ilgili 3 doğru 1 yanlış şey?

Bu zor bir soru. Anladığım kadarıyla kendimde sevdiğim 3 şey ve sevmediğim tek şeyi soruyorsun :) Kendimle ilgili 3 doğrum; birincisi haksızlığa ve adaletsizliğe kesinlikle dayanamıyorum. İkinci doğrum inandığım ve hayal ettiğim hedefe doğru yavaş adımlarla da olsa pes etmeden giderim. Üçüncü doğrum çabuk sinirlensem de insanlara karşı her zaman dobrayım, hakkında ne düşünüyorsam yüzüne de söylerim. 1 yanlışım da sanırım üçüncü doğrum. Hiç politik bir insan değilim, birinin hakkında ne düşünüyorsam bunu söylemek benim zararıma bile olsa çenemi tutamaz söylerim :)

İlk anılarınız nelerdir? En çok hangi yaşa kadar inebiliyoruz?

İlk anılarım sanırım 4 yaşıma ait. Ablam okula gidiyor da ben gidemiyorum diye ablamın defterlerini kemirişimi, önlüğünü saklamamı ve sonra da yoğun isteğim üzerine 5 yaşına girer girmez binbir dalavereyle okula başlayışımı hatırlıyorum :)

En sevdiğin şarkı?

Herkesin olduğu gibi benim de sevdiğim bir sürü şarkı var tabiki. O yüzden şu an aklıma gelen ilk en sevdiğim şarkıyı yazacağım. Hatta yazmakla kalmayıp size de dinleteceğim :)

En sevdiğim roman?

Çok fazla kitap okuyorum. Bu nedenle sevdiğim romanda çok fazla ayırt edemiyorum. Roman denilebilir mi bilmiyorum ama sanırım en sevdiğim kitap Martı Jonathan Livingston.

En sevdiğin çizgi film karakteri?

Daha önceki bir yazımda da belirtmiştim. Animasyon filmleri de çizgi filmleri de çok ama çok severim. Nostalji olsun Arı Maya diyorum :)

Şimdiye kadar aldığın en sevdiğin hediye?

Bu da çok zor ama sanırım en sevdiklerim, erkek arkadaşımın yeni yıl hediyesi olan dünyada bile bulması çok ama çok zor olan, koleksiyon ürünleri  Lego minifigürlerin ilk 4 serisi.

En sevdiğin hayvan?

Her hayvanı severim ama en sevdiğim zürafalar ve penguenler :)

Ailen dışında onsuz yapamam dediğin en sevdiğin kişi?

O da aileden sayılır, erkek arkadaşım tabiki :) 

Aslı'ya bu Mim için çok teşekkür ederim. Adettendir ben de bir kişiyi Mimleyeyim. O daaaaa Evde Yazar olsun! :)

Hepinize sevgiler. Mutlu günler diliyorum.

3 yorum:

  1. Canimm kirmayip sorulari cevapladigin icin cok ama cok tesekkur ederimm :)) Zaten surekli takip ediyorum seni bircok sey biliyorum hakkinda ama yeni seyler de ogrendim iyi oldu cok opuyorumm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de teşekkür ederim mimlediğin için. Öptüm bende görüşürüs *.*

      Sil
  2. Şimdiye kadar hiç mim yanıtlamamıştım; amaa seni kırmayacağım, çok teşekkür ederim efenim:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler