21 Ağustos 2014 Perşembe

BABİL.COM KİTAP ALIŞVERİŞİM

Evde yığılmış okunmayı bekleyen 100'den fazla kitap olmasına rağmen, okumak kadar kitap satın almak da tutku bende. Başka hiçbir şey alırken bu kadar mutlu olmuyorum sanırım. Moralim mi bozuk hemen kitap almalıyım, canım mı sıkılıyor hemen kitap almalıyım modu mevcut :) Babil.com'u da böyle bir anda internette gezinirken keşfettim. Açıkçası daha önce duymamış ve alışveriş yapmamıştım. Haklarında hiçbir şey bilmiyor olmama rağmen kendilerine bir şans vermek istedim ve siparişi verdim. Siparişlerim hiç beklemediğim şekilde 1 gün sonra elimdeydi!
İlk dikkatimi çeken şey kitapların çok özenle paketlenmiş olmasıydı. 
Yukarıda gördüğünüz 3 kitabı satın aldım. Notre-Dame de Paris'in ingilizce versiyonunu sipariş etmek istemiştim aslında ama dikkat etmemişim ve Fransızca'sını sipariş etmişim :) Olsun dursun bir kenarda belki bir gün okuyabilirim. 
 
Babil.com siparişlerime ek olarak bez bir kitap çantası ile çok sevimli kitap ayraçları göndermiş. Kendilerine hızlı teslimat ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. İlk siparişimde beni hayalkırıklığına uğratmayan bu firma ile sanıyorum siz de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Reklam olsun diye değil gerçekten içimden geldiği için yazıyorum bu yazıyı. D&R'dan verdiği siparişlerin yarısı sorunlu olan, geç gelen ve eksik sipariş teslimi yapılan biri olarak böyle bir nimeti herkesle paylaşmak istedm. Bol okumalı günler...

10 yorum:

  1. Kitap siparişi vermeyi düşünüyorum bu ara, yazı güzel denk geldi;)

    YanıtlaSil
  2. Öyleyse mutlaka denemelisin. 29 Tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz, 30 tl ve üzeri siparişlerde de kapıda ödeme imkanı var. Çok cazip gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo ücreti kitapyurduna kıyasla nasıl? Fikriniz var mı?
      Yada bu sitede ne kadar?

      Sil
    2. Cnm dediğim gibi ben 29 tl'den fazla sipariş verdiğim için kargo ücreti ödemedim. Sitede kargo ücretiyle ilgili bilgi vardır mutlaka.

      Sil
  3. Kitaplar, çanta ve ayraç hepsi şahane gözüküyor.. Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler, iyi hizmet veren kitapçıların reklamı da gönüllü yapılır elbet:)
    Sevgiler..
    not: Kırmızı Pazartesi'yi yıllar önce okumuş ve tabii ki çok sevmiştim, ne de olsa Marquez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylesem inanmazsın daha önce başladığım her Marquez kitabını, içim daralıp bırakmıştım :s Belki o zamanki yaşımdan ötürüdür dedim yeniden denemek istedim. Bakalım Kırmızı Pazartesi ne hissettirecek :)

      Sil
    2. Haklı olabilirsin,ruh haline ve yaşa göre kitapların izleri de değişiyor. Yorumunu şimdiden merak etmeye başladım :)

      Sil
    3. Okunacak kitaplar sıralamasında kendisine uygun bir yer bulup değerlendirmesini de yazacağım umarım en kısa sürede :)

      Sil
  4. Ben de idefix ile sürekli sorun yaşıyorum. Bu siteyi öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Idefixle 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de sorun yaşadım :(

      Sil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler