11 Şubat 2014 Salı

KÜBA SİRKİ - MASLAK TİM SHOW CENTER

Geçen sene benim için oldukça şanslı bir seneydi her anlamda. Cuma günü gösterdi ki bu sene de öyle geçecek :) Facebook başında öyle bakınırken Sinema Tv'nin bir yarışma düzenlediğini ve sorduğu soruya ilk cevabı veren kişinin Küba Sirki'ne katılım hakkı kazandığını okudum. Sayfaya tıklamıştım ki soru soruldu cevabı verdim ve kazandım :) Pazar günü Maslak Tim Show Center'da saat 15:00'de Küba Sirki'ne katılım hakkı kazandık, ben daha önce hiç sirke gitmemiştim bu yüzden gitmek istedim. Şiddetli Clownophobiam olduğu için açıkçası gitmeden önce çk düşündük fakat kendimi zorlayıp yola çıktık sonunda. Gitmişken siz de tadımlık seyredin istedim ve kısa kısa videolar da çektim.
Küba Sirki 18 sanatçı, 7 grup ve 14 farklı numarayla sahne aldı. Fakat açıkçası ne izleyiciden gerekli alkışı alabildi, ne de benim bir sirkten beklediğim beklentiyi karşıladı.
Açıkçası evde Yetenek Sizsiniz'i izlerken neden bu kadar yeteneksiz bir halkız diye düşünüyorduk ki, Küba Sirkinde sahnede gördüklerimiz Televizyon showunda gördüklerimizden pek de farklı değildi.
2 saatlik gösteri boyunca biraz olsun ilgimi çeken tek şey bu ne alakaysa Afrika dansıyla bütünleştirilmiş ateş gösterisi oldu.
Gösteri bu gördüklerinizden ibaret. Ayrıca gösterinin arkasında belki de muhteşem bir orkestra var fakat çaldıkları yemek müziğiyle bu gösteri izlenmiyor malesef. İnsan hiçbir heyecan hissetmiyor. Eğer gitmeyi düşünenleriniz varsa bence 100 TL bilet parası vermeye değmez. Benden söylemesi….

3 yorum:

  1. Clownophobia ne demek diye baktım ve gördüm ki palyaço fobisiymiş, ben ilk kez duydum. Sirk sıradan olsa da bana çok ilginç yeni bir kelime öğretti. Böyle bir fobi olduğunu bilmiyordum, aslında eğer etkilenmeyeceksen bir ara bu fobiyi anlatsan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlatacak pek bişi yok aslında :) Çok küçük yaşta izlediğim yada izlemek durumunda kaldığım katil palyaçolu filmler yada kitap kapakları yüzünden olabilir. Sürekli karşılaşmadığımız için kendileriyle günlük hayatımı pek etkilemiyor o yüzden de psikologa gitmedim ama olur da kaçamayacağım bir alanda karşı karşıya gelirsem saldırabilirim evt :)

      Sil
  2. Saldırma derecesinde yani, şu bilinçaltı ne acayip bir şey:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler